Despre noi

Outdoor DELICIOS

Bun venit la DELI•CIOS!

Cu fiecare rețetă nouă, fiecare farfurie grill servită, cu fiecare lipie învârtită și fiecare sandwich conceput cu măiestrie, servim și bucurie! Sperăm ca ceea ce te aduce mereu la Deli.cios să fie gustul bun al mâncărurilor, dar și atmosfera placută.

Committed to helping our clients succeed

Deli.cios există pentru a-ți satisface întotdeauna pofta de ceva bun. Servim prompt, în stil fast-food, dar dedicăm mult timp atenției la detalii. Gândirea și practica noastră este orientată către experiența ta:

  • Concepem meniul pe gustul tău, așa că te încurajăm să ne lași sugestii. Sperăm să te impresionăm zi de zi cu ceva delicios!
  • Suntem orientați către client, deoarece ne dorim să ai o experiență pozitivă, să te simți bine primit și să aștepți cu nerăbdare următoarea masă servită la noi. Promitem consistența gustului de fiecare dată când comanzi meniul preferat.
  • Servim preparate proaspete, niciodată congelate.
  • Avem grijă pregătim și să împachetăm mâncarea conform normelor în vigoare, pentru sănătatea ta și să ți-o aducem sprinten oriunde te-ai afla, acasă sau la birou.
  • Ne simțim parte a comunității din Mihăilești și avem clienți care ne pășesc pragul zi de zi. Angajații reprezintă familia Deli.cios, sunt oameni din comunitate, alături de care reușim să construim atmosfera de bun-venit! pe care fiecare client o merită.
DELICIOS • Marea familiei a gustului!

Suntem onești și aceasta este valoarea pe care o apreciem cel mai mult în contact cu clienții noștri, cu partenerii și angajații. Ne bucură să știm că putem satisface atâtea pofte zi de zi și că avem un rol în comunitate.

Împărtășim cu tine pasiunea pentru mâncare savuroasă:
noi o preparăm și tu te saturi deplin!

Poftă mare!

Play Video