Meniul zilei
Luni
- Ciorbă de perișoare
- Pulpe de pui la cuptor cu ierburi aromatice
- Garnitură pilaf
- Salată de varză cu morcov și maioneză
-
Desert
* placintă mere, dovleac sau brânză / negresă / pandișpan / ștrudel, în funcție de disponibilitate
31 lei
Marți
- Ciorbă de văcuță
- Varză calită cu cârnăciori
-
Desert
* placintă mere, dovleac sau brânză / negresă / pandișpan / ștrudel, în funcție de disponibilitate
31 lei
Miercuri
- Ciorbă de burtă
- Chiftelute de porc cu sos si piure
- Murături
-
Desert
* placintă mere, dovleac sau brânză / negresă / pandișpan / ștrudel, în funcție de disponibilitate
31 lei
Joi
- Ciorbă de fasole cu afumătură
- Tochitură de porc cu mămăliguță și ardei iute
-
Desert
* placintă mere, dovleac sau brânză / negresă / pandișpan / ștrudel, în funcție de disponibilitate
31 lei
Vineri
- Ciorbă de găină cu zdrențe de ou
- Friptură de porc la tavă
- Murături
-
Desert
* placintă mere, dovleac sau brânză / negresă / pandișpan / ștrudel, în funcție de disponibilitate
31 lei